Juristë Ndërkombëtarë të Krimeve, ekspertë në të drejtën penale

Ne jemi te specializuar në ligjin ndërkombëtar penal dhe mbulojmë nevojat tuaja, ato të familjes dhe të dashurve tuaj kudo në botë.

p

Zonat e praktikës

Ne jemi te specializuar ekskluzivisht në ligjin penal, mbrojtja juaj është përparësia jonë kryesore.

 • Ligji penal
 • Ndihma për të paraburgosurit
 • Ligji Penal Italian
 • Ligji penal spanjoll
 • E Drejta Penale Ndërkombëtare
 • Juristë Ndërkombëtarë të Krimeve
p

krimet

Ne kemi përvojë të bollshme në mbrojtje të klientëve të ndjekur penalisht, midis krimeve të tjera, për:

 • Trafikimi i drogës
 • Pastrimi i parave
 • Shoqata e paligjshme (Kamorra, mafia etj)
 • Krimet e korporatave
 • OEDE (Urdhri Evropian i Paraburgimit)
 • Mbajtja e paligjshme e armëve
 • Mosrespektimi mjekësor
 • ekstradim
p

zyrat qendrore

Ne kemi zyra në të gjithë Italinë dhe avokatë penalë në të gjithë botën për t'ju ndihmuar në disa orë.

 • 5 Rue de la Préfecture, 06300 Nice, Francë
 • 3 Rue d'Arcole, 13006 Marseille, France
 • 7 Rue Claude Chahu, 75016 Paris, Francë
 • Via della Conciliazione, 44, 00193 Rome RM, Itali
 • Via Privata Maria Teresa, 11, 20123 Milano MI Itali
 • Via Montenapoleone, 8, 20121 Milano MI, Itali
 • Via dei Mille, 47, 80121 Napoli NA, Itali
 • Calle de Sebastián Herrera, 12, Madrid
 • Calle de Serrano, 16, 28001 Madrid
 • Carrer de Balmes, 188, 08006 Barcelona

Nëse ju, një anëtar i familjes ose i njohur po mbahet për një krim, ne mund t'ju ndihmojmë.

Ne jemi një Firmë Ndërkombëtare e Drejtësisë Penale.

Ne jemi te specializuar në ligjin ndërkombëtar penal dhe mbulojmë nevojat tuaja, ato të familjes dhe të dashurve tuaj kudo në botë.

Zonat e praktikës

Ne jemi te specializuar ekskluzivisht në ligjin penal, mbrojtja juaj është përparësia jonë kryesore.

 • Ligji penal
 • Ndihma për të paraburgosurit
 • Ligji Penal Italian
 • Ligji penal spanjoll
 • E Drejta Penale Ndërkombëtare
 • Juristë Ndërkombëtarë të Krimeve

krimet

Ne kemi përvojë të bollshme në mbrojtje të klientëve të ndjekur penalisht, midis krimeve të tjera, për:

 • Trafikimi i drogës
 • Pastrimi i parave
 • Shoqata e paligjshme (Kamorra, mafia etj)
 • Krimet e korporatave
 • OEDE (Urdhri Evropian i Paraburgimit)
 • Mbajtja e paligjshme e armëve
 • Mosrespektimi mjekësor
 • ekstradim

zyrat qendrore

Ne kemi zyra në të gjithë Italinë dhe avokatë penalë në të gjithë botën për t'ju ndihmuar në disa orë.

 • 5 Rue de la Préfecture, 06300 Nice, Francë
 • 3 Rue d'Arcole, 13006 Marseille, France
 • 7 Rue Claude Chahu, 75016 Paris, Francë
 • Via della Conciliazione, 44, 00193 Rome RM, Itali
 • Via Privata Maria Teresa, 11, 20123 Milano MI Itali
 • Via Montenapoleone, 8, 20121 Milano MI, Itali
 • Via dei Mille, 47, 80121 Napoli NA, Itali
 • Calle de Sebastián Herrera, 12, Madrid
 • Calle de Serrano, 16, 28001 Madrid
 • Carrer de Balmes, 188, 08006 Barcelona

Nëse ju, një anëtar i familjes ose i njohur po mbahet për një krim, ne mund t'ju ndihmojmë.

Ne jemi te specializuar në të Drejtën Penale

Ekipi i avokatëve të njohur

Ne jemi te specializuar në ligjin penal dhe mbulojmë nevojat tuaja dhe ato të familjes dhe të dashurve tuaj kudo në botë.

Ne vendosëm në dispozicionin tuaj një ekip avokatësh të njohur në fushën e ligjit penal që ofrojnë profesionalizëm, intimitet, vëmendje urgjente, kontakt të vazhdueshëm dhe vëmendje në disa gjuhë.

ER

Shërbimi i urgjencës 24 orë, 365 ditë në vit.

Jemi prezent

Trajtim i personalizuar, i shpejtë, profesional dhe konfidencial.

Qasja ligjore

Qasje fizike për të arrestuarin në më pak se 12 orë.

Firmë Ligjore shumëgjuhëshe

Vëmendje në disa gjuhë, ne flasim më shumë se 10 gjuhë.

Nëse ju, një anëtar i familjes ose i njohur po mbahet për një krim, ne mund t'ju ndihmojmë.
es_ESEspañol it_ITItaliano en_USEnglish fr_FRFrançais pt_PTPortuguês ru_RU???????