Juristët Penal të Espa-s
 

Juristët penalë në Spanjë

Në Associates të Avokatëve Ndërkombëtarë ne jemi ekspertë në sistemin juridik Spanjoll dhe kemi një histori të gjatë që mbron çështjet penale në territorin Spanjoll.

Ne kemi avokatë penalë në Spanjë dhe ju ofrojmë një ekip me reputacion ekspertësh në Ligjin Penal Spanjoll me përvojë të gjerë në mbrojtjen e çështjeve penale në territorin Spanjoll.

 • Trajtim profesional dhe konfidencial
 • Profesionistë të specializuar në të Drejtën Penale
 • Shërbim urgjent 24-orësh për të arrestuarit dhe familjen
 • Ndihmë fizike për të arrestuarin

Nëse ju, një anëtar i familjes ose i njohur po mbahet për një krim, ne mund t'ju ndihmojmë.

Shqetësimi më i madh i familjarëve të një personi të arrestuar rishtazi është kufizimi i kontaktit, shqetësimi për statusin e tyre dhe marrja e ndihmës juridike të specializuar.
Jurist Penal në Spanjë

Ne ju ndihmojmë në të gjithë Spanjën

Nëse ju ose një anëtar i familjes po mbahet në territorin Spanjoll, ne mund t'ju ndihmojmë

Ekipi ynë i avokatëve i specializuar në Ligjin Penal Spanjoll është në dispozicionin tuaj në të gjithë territorin kombëtar.

 • Alicante
 • Valencia
 • Bilbao
 • Coruña
 • Granada
 • Malaga
 • Seville
 • Tenerife
 • Saragossa
 • Barcelona
 • Madrid
 • Salamanca

Kontaktoni me ne

Na dërgoni pyetjen tuaj duke plotësuar formularin dhe ne do t'i përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur. Për urgjencat mund të na kontaktoni direkt përmes WhatsApp ose të telefononi numrin tonë të telefonit.

5
es_ESEspañol it_ITItaliano en_USEnglish fr_FRFrançais pt_PTPortuguês ru_RU???????