Juristët penalë në Itali
 

Juristët penalë në Itali

Italia është selia e Avokatëve Ndërkombëtarë, ne kemi zyra fizike në vendet kryesore të Italisë dhe ne mund t'ju ofrojmë mbrojtjen më të mirë kriminale në territorin italian.

Ekipi ynë i ekspertëve në të drejtën penale italiane është në dispozicionin tuaj për t'ju ndihmuar nga zyrat tuaja kryesore në të gjithë territorin e Italisë. Ne kemi profesionistë të specializuar në sistemin kriminal italian, të cilët kanë zgjidhur dhjetëra çështje penale në Itali.

 • Trajtimi personal dhe intimiteti total
 • Vetëm avokatë të specializuar në Ligjin Penal Italian
 • Numri i telefonit urgjent aktiv 24 orë në ditë, 7 ditë në javë
 • Qasje fizike për të arrestuarit në më pak se 12 orë

Sa për Avokatët Ndërkombëtarë, ne kemi avokatin e famshëm Alexandro Maria Tirelli, një ekspert në të drejtën penale ndërkombëtare, i regjistruar në Regjistrin e Avokatisë së Torre Annunziata (Gjykata e Apelit e Qarkut të Napolit, Itali).

 

Ai ka punuar si menaxher në sektorin e eksporteve si drejtues i zonës ligjore për disa ndërmarrje italiane dhe të huaja.

 

Z. Tirelli ka një përvojë të gjerë në padi transnacionale: fletë-arreste, ekstradime. dhe transferimi i të burgosurve në autoritetet gjyqësore italiane.

 

Ai flet saktë pesë gjuhë (italisht, spanjisht, portugez, frëngjisht dhe anglisht) dhe është anëtar themelues i International Associates Associates, një rrjet i avokatëve hapet 24 orë në ditë që specializohet në sistemet juridike të BE-së dhe vendeve të treta për ndihmë Ligjor i shtetasve të huaj. të huajt (trafik droge, pastrim parash dhe vetë-pastrim të mallrave me origjinë të paligjshme, vrasje, krime tatimore, falimentim mashtrues, raste të neglizhencës profesionale).

 

ILA është një firmë ligjore me zyra në Milano, Romë dhe Napoli dhe ata punojnë së bashku me partnerët e tyre në lehtësira të ngjashme në Shtetet e Bashkuara, Evropë dhe Amerikën e Jugut.

Nëse ju, një anëtar i familjes ose i njohur po mbahet për një krim, ne mund t'ju ndihmojmë.

Shqetësimi më i madh i familjarëve të një personi të arrestuar rishtazi është kufizimi i kontaktit, shqetësimi për statusin e tyre dhe marrja e ndihmës juridike të specializuar.
Juristët penalë në Itali

N I ILA metoda jonë e ndihmës përfshin:

 

 • Operacionet e anëtarëve tanë në më pak se 12 orë dhe në çdo vend të botës.
 • Trajtimi i personalizuar dhe konfidencial i të dyshuarit të liruar ose në paraburgim.
 • Një numër telefoni urgjent 24-orësh, përfshirë të Shtunat, Të Dielën dhe pushimet e tjera.

 

Criminalështje penale dhe penale

 

 • Avokat i krimit tatimor.
 • Shkeljet e ligjit të korporatave.
 • Avokat i evazionit fiskal dhe tatimi mbi të ardhurat personale.
 • Avokat i rremë në bilanc dhe komunikime të rreme të korporatave.
 • Jurist specialist në ligjin e falimentimit, falimentim të thjeshtë dhe falimentime mashtruese.
 • Avokat i krimit financiar.
 • Abuzimi i ndërtesave dhe avokati i krimeve mjedisore.
 • Abuzimi i avokatit.
 • Avokatë për krime kundër pronës, mashtrim, shpërdorim
 • Avokat, krim ngacmimi, ngacmimi, zëvendësimi i njerëzve.
 • Avokat i rremë i krimit.
 • Jurist i specializuar për krime kompjuterike, shpifje në internet, pornografi në internet për fëmijë, aplikim në internet, qasje të paautorizuar në një sistem kompjuterik.
 • Krimet e avokatëve kundër administratës publike: korrupsion, zhvatje, ndërprerje e ankandit.
 • Krimet e avokatit ndaj personit (vrasja).
 • Krimet kundër administrimit të drejtësisë.
 • Avokat i Shoqatës Penale të Avokatëve.
 • Mbrojtës i dhunës seksuale.
 • Avokat për ndihmë dhe shfrytëzim të prostitucionit.
 • Avokat i Konfiskimit, Konservator, Provë.
 • Avokati Kriminal Romak.
 • Përgjegjësia administrative e avokatit penal të Reato (Dekret legjislativ 231 i 2001).
 • Avokat penal për pastrim parash dhe vetë-pastrim.
 • Avokati kriminal për sigurinë dhe higjenën në punë.
 • Avokat penal i mjekëve.
 • Avokati penal në prokurimin publik dhe privatizimin e ndërmarrjeve publike.
 • Avokati i makinës në gjendje intoksikimi dhe kundërvajtje në komunikacion.

Ne jemi në dispozicionin tuaj në të gjithë territorin italian

Nëse ju ose një anëtar i familjes po mbahet në Itali, ne mund t'ju ndihmojmë

Nga zyrat tona kryesore në të gjithë territorin e Italisë ne mund t'ju ndihmojmë personalisht në çdo çështje të së drejtës penale.

 • Roma
 • milan
 • Naples
 • Torino
 • Catania
 • Sicilia

Kontaktoni me ne

Na dërgoni pyetjen tuaj duke plotësuar formularin dhe ne do t'i përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur. Për urgjencat mund të na kontaktoni direkt përmes WhatsApp ose të telefononi numrin tonë të telefonit.

5
 • María Rosa García Lorenzetti
5

përmbledhje

Ekipi ynë i ekspertëve në të drejtën penale italiane është në dispozicionin tuaj për t'ju ndihmuar nga zyrat tuaja kryesore në të gjithë territorin e Italisë.

dërgim
Rishikimi i përdoruesit
3.75 (4 vota)
es_ESEspañol it_ITItaliano en_USEnglish fr_FRFrançais pt_PTPortuguês ru_RU???????