Karabinierët e Martinsicuro arrestuan, ndërkombëtarisht - bashkëpunëtorë të avokatëve ndërkombëtarë

Carabinieri de Martinsicuro arrestuar, ndërkombëtarisht

Ekstradimi Martinsicuro Italia venezuela

Carabinieri de Martinsicuro arrestoi ndërkombëtarisht një grua 35-vjeçare që falsifikoi nënshkrimin e burrit të saj në një dokument për të marrë djalin e saj 8-vjeçar në Itali.

Policët e Komandës së Stacionit Martinsicuro, gjatë shërbimit të kontrollit territorial, gjurmuan dhe arrestuan, në një mandat të përkohshëm për ekstradimin e Gjykatës së Caracas, një 35-vjeçar banues italo-venezuelian. Autoriteti gjyqësor Venezuelës fajëson gruan për falsifikimin e firmës së burrit të saj në një dokument, duke marrë me mashtrim marrjen e lejes së mërgimit nga territori i Venezuelës për të marrë djalin e saj 8-vjeçar në Itali. Gruaja u arrestua, e kryer në Shtëpinë e Rrethit të Teramos «Castrogno» në dispozicion të autoriteteve italiane, në pritje të ekstradimit të mundshëm. I mituri i është besuar, pas komunikimit në autoritetin gjyqësor të të miturve të L'Aquila, babait të tij, i cili banon në Caracas, ndërkohë ai mbërriti në Itali së bashku me avokatin e tij për të ndjekur ngjarjen.

Nëse ju, një anëtar i familjes ose i njohur po mbahet për një krim, ne mund t'ju ndihmojmë.

Ju gjithashtu mund të interesoheni për artikuj rreth Ekstradimi midis Italisë - Kolumbi ose artikulli në ekstradimi midis Italisë - Meksikës.

Ne ju ndihmojmë në të gjithë Venezuelën dhe Italinë

Nëse ju ose një anëtar i familjes ndalohet në territorin italian ose Venezuelës, ne mund t'ju ndihmojmë

Kontaktoni me ne

Na dërgoni pyetjen tuaj duke plotësuar formularin dhe ne do t'i përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur. Për urgjencat mund të na kontaktoni direkt përmes WhatsApp ose të telefononi numrin tonë të telefonit.

Shkruajeni rekomandimin tuaj, faleminderit
  • Ata janë profesionistë në ekstradim, shumë të rekomanduar.
  • Ekspertët e ekstradimit për të vepruar dhe këshilluar
4.8

Martinsicuro: Italiano-Venezuelas i arrestuar në mandat ndërkombëtar

Carabinieri de Martinsicuro arrestoi ndërkombëtarisht një grua 35-vjeçare që falsifikoi nënshkrimin e burrit të saj në një dokument për të marrë djalin e saj 8-vjeçar në Itali.

dërgim
Rishikimi i përdoruesit
5 (1 votim)


sqShqip
es_ESEspañol it_ITItaliano en_USEnglish fr_FRFrançais pt_PTPortuguês ru_RU??????? zh_CN???? sqShqip