Krimi i Mashtrimit të Taksave - bashkëpunëtorë të avokatëve ndërkombëtarë
 

Krimi për mashtrim tatimor

Mashtrimi i taksave është një vepër penale

Mashtroni Thesarin Publik

Krimi për mashtrim fiskal ose krim fiskal është ai në të cilin Thesari Publik është përpjekur të mashtrohet për një shumë më të madhe se ajo e përcaktuar me ligjin e vendit në të cilin ndodh krimi.

Mashtrimi tatimor mund të kryhet nga një person fizik ose një person juridik ose kompani, kështu që krimi i Mashtrimit të Taksave mund të kryhet vullnetarisht ose i pavullnetshëm në rrethanat e mëposhtme:

 • Mashtroni Thesarin Publik
 • Mbani një llogari të dyfishtë
 • Mos respektimi i detyrimit për të mbajtur një kontabilitet në një regjim ligjor
 • Falsifikojnë kontabilitetin
 • Të dhëna false për të marrë ndihmë publike ose subvencione
 • Përdorni një subvencion publik për qëllime të tjera nga ato që motivuan dhënien e tij

Shkelja e mashtrimit tatimor do të konsiderohet serioze nëse i pandehuri:

 • I përket një organizate kriminale
 • Shuma e konsideruar shumë e lartë
 • Kompanitë fantazmë ose strehët e taksave përdoren në krim
 • I pandehuri është një zyrtar publik
[veprim i plotë_width = »po» përmbajtje_in_grid = »po» lloji = »normal» text_font_weight = »700 ″ show_button =» jo »padding_top =» 10 ″ text_size = »40 ″ padding_bottom =» 10 ″]

Na telefononi tani!

[/ veprim] [veprim full_width = »po» përmbajtje_in_grid = »po» lloji = »normal» text_font_weight = »» show_button = »po» butoni_size = »big_large» butoni_target = »_ bosh» buton_text = »Dërgoni një WhatsApp tani!» button_link = »https://api.whatsapp.com/send?phone=393386222365" background_color = »#ffffff» button_text_color = »#ffffff» button_hover_text_color = »#ffffff» button_background_color = »#09d261» #09d261 "button_hoverground_034_background3_color = 343T09d261_background_

Nëse ju, një anëtar i familjes ose i njohur po mbahet për një krim, ne mund t'ju ndihmojmë.

[/ veprim]

Dënimet në krime për mashtrim tatimor

Që një vepër tatimore të konsiderohet vepër penale, shuma e mashtruar ndaj Thesarit Publik duhet të konsiderohet e rëndësishme dhe të tejkalojë kufijtë e përcaktuar me ligj, dhe nuk është e nevojshme të ndodhë në një operacion të vetëm.

Në rast të mos tejkalimit të shumës së përcaktuar me ligj, ajo do të paguhet me një pagesë të shoqëruar me gjobë, por nëse mashtrimi tatimor tejkalon kufirin, dënimet mund të jenë:

 • gjobë
 • përjashtim
 • burg
 • Ndalimi i marrjes së ndihmës publike

Avokatë ekspertë në krimet tatimore

Në Associates të Avokatëve Ndërkombëtarë kemi një ekip ekspertësh në Krimet Fiskale dhe Mashtrimin Fiskal

[blockquote text=»Ponemos a su disposición un equipo de expertos de amplia experiencia en procesos relacionados con Delitos Fiscales.» show_quote_icon=»yes»]
Krimi për mashtrim tatimor

Kontaktoni me ne

Na dërgoni pyetjen tuaj duke plotësuar formularin dhe ne do t'i përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur. Për urgjencat mund të na kontaktoni direkt përmes WhatsApp ose të telefononi numrin tonë të telefonit.

5
 • Esteban Markovich
 • Bjor Spanovich
4.8

përmbledhje

Kjo firmë ligjore rekomandohet shumë, ata kanë njohuri për gjithçka rreth krimeve të mashtrimit tatimor.

es_ESEspañol it_ITItaliano en_USEnglish fr_FRFrançais pt_PTPortuguês ru_RU???????