Krimi nga Trafikimi i Drogës - Bashkëpunëtorët e Avokatëve Ndërkombëtarë
 

Krimi për trafik droge

Trafikimi i drogës është vepër penale

Prodhim dhe tregti me substanca të paligjshme

Krimi për trafik droge është një vepër penale që është brenda krimeve kundër shëndetit publik.

Konsiderohet trafik droge:

 • Prodhim i drogave narkotike
 • Shpërndarja e drogave narkotike, ilaçeve, drogave psikotrope
 • Tregtoni dhe eksportoni substanca të paligjshme
 • Promovoni konsumin tuaj
 • Ruajini këto substanca për shpërndarje

Krimi i trafikut të drogës konsiderohet serioz në këto rrethana:

 • I përkasin organizatës kriminale
 • Kur i akuzuari është zyrtar publik ose përfaqësues i ligjit
 • Të miturit janë përdorur në aktivitet
 • Në rastin e shumave të konsideruara me rëndësi
 • Kur shoqërohet me dhunë ose veprimtari të tjera të paligjshme
 • Kur ilaçi u shpërndahet të miturve
 • Substanca nënkupton dëmtim serioz të shëndetit
 • Nëse anijet, avionët ose transporti publik përdoren për të kryer krimin
 • Kur aktiviteti zhvillohet në qendra publike, shkolla, burgje ose institucione.

Nëse ju, një anëtar i familjes ose i njohur po mbahet për një krim, ne mund t'ju ndihmojmë.

Dënime për trafik droge

Në varësi të natyrës së krimit dhe vendit ku ndodh krimi, dënimet mund të ndryshojnë ndjeshëm, qenia më e zakonshme:

 • përjashtim
 • burg
 • gjobat

Avokatë ekspertë në krimet e trafikut të drogës

Në Associates të Avokatëve Ndërkombëtarë ne jemi ekspertë në krimet që lidhen me trafikun e drogës

Ne kemi në dispozicionin tuaj një ekip ekspertësh me përvojë në proceset e rëndësishme të trafikut të drogës.
Krimi për trafik droge

Kontaktoni me ne

Na dërgoni pyetjen tuaj duke plotësuar formularin dhe ne do t'i përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur. Për urgjencat mund të na kontaktoni direkt përmes WhatsApp ose të telefononi numrin tonë të telefonit.

5
 • Mirko Milish
4.5

përmbledhje

Më ka ndihmuar për një çështje shumë të ndërlikuar të drogës, faleminderit.

es_ESEspañol it_ITItaliano en_USEnglish fr_FRFrançais pt_PTPortuguês ru_RU???????