E drejta penale - bashkëpunëtorë të avokatëve ndërkombëtarë
 

Ligji penal

Në Associates të Avokatëve Ndërkombëtarë jemi ekspertë juridikë në të Drejtën Penale dhe të gjitha degët e saj.

E Drejta Penale është dega e së drejtës që rregullon proceset dhe dënimet për krime ose krime të kryera. Parimet e së drejtës penale përcaktojnë që ai zbatohet vetëm nga Shteti si raporti i fundit, d.m.th si opsioni i fundit.Në rastin e përfshirjes në një proces penal, është thelbësore që të keni një avokat të specializuar kriminal për të menaxhuar procesin më të mirë mënyrë e mundshme

Nëse ju, një anëtar i familjes ose i njohur po mbahet për një krim, ne mund t'ju ndihmojmë.

Për shkak të delikatesës së ligjit penal, në çdo proces penal është thelbësore të keni një avokat të specializuar kriminal.

Ne jemi te specializuar në të drejtën penale

Nëse ju ose një anëtar i familjes po mbahet në territorin Spanjoll, ne mund t'ju ndihmojmë

E drejta penale është e ndryshme nga çdo degë tjetër e ligjit, dhe kërkon një performancë veçanërisht delikate nga avokatët, kështu që ne jemi të specializuar ekskluzivisht në të drejtën penale.

  • Ligji penal
  • Ligji penal spanjoll
  • Ligji Penal Italian
  • E Drejta Penale Ndërkombëtare
  • Ligji Ndëshkimor
  • Ndihma për të paraburgosurit

Kontaktoni me ne

Na dërgoni pyetjen tuaj duke plotësuar formularin dhe ne do t'i përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur. Për urgjencat mund të na kontaktoni direkt përmes WhatsApp ose të telefononi numrin tonë të telefonit.

5
  • Victor Garcia Fernandez
  • Xavi Azpiroz
4.5

përmbledhje

Vëmendje e shkëlqyeshme, një firmë e tërë italiane në dispozicion. Faleminderit

dërgim
Rishikimi i përdoruesit
0 (0 vota)
es_ESEspañol it_ITItaliano en_USEnglish fr_FRFrançais pt_PTPortuguês ru_RU???????