Bashkëpunëtorët e avokatëve ndërkombëtarë - bashkëpunëtorë të avokatëve ndërkombëtarë

Bashkëpunëtorët e avokatëve ndërkombëtarë

Kush jemi ne
Alessandro Maria Tirelli

Alexandro Maria Tirelli

Sponsor në Cassazione e Giurisizioni Superiori

Pasi shërbeu si menaxher në sektorin e eksportit, përgjegjës për fushën juridike në marrëdhëniet me Venezuelën dhe Brazilin, Alexandro Maria Tirelli vendos të marrë përsipër profesionin juridik.

Ai ka një diplomë në Avokatinë e Këshillit të Urdhrit të Avokatëve të Torre Annunziata (n. 3240) të Rrethit të Gjykatës së Apelit të Napolit, ai praktikon dy vjet në firmën juridike të Presidentit të Dhomës Kriminale të Forumit të Anëtarëve, Shkëlqesia e tij Antonio Cesarano, aktualisht drejtor i OUA.

Alexandro Maria Tirelli ka fituar një përvojë të madhe në të drejtën penale, duke themeluar tre firma juridike në Napoli, Romë dhe Milano, duke marrë pjesë në proceset më të rëndësishme kundër kamorës dhe mafies.

Në bashkëpunim me profesionistë në të gjithë botën, ai themeloi International Associates Associates për të specializuar në vepra penale: trafik droge, pastrim parash, vrasje, krime tatimore, falimentime mashtruese dhe keqpërdorime mjekësore.

Falë zotërimit të gjuhëve të shumëfishta, përfshirë spanjishten, portugalishten, anglishten dhe spanjishten, ai ka bashkëpunuar vazhdimisht ndër vite me firma të rëndësishme nga Shtetet e Bashkuara, Evropa dhe Amerika e Jugut, ku ai fillon në problemin e Ligjit Penal Ndërkombëtar: Urdhërat Paraburgimi, ekstradimi dhe transferimi i të burgosurve në autoritetet ligjore italiane.

Nëse ju, një anëtar i familjes ose i njohur po mbahet për një krim, ne mund t'ju ndihmojmë.

es_ESEspañol it_ITItaliano en_USEnglish fr_FRFrançais pt_PTPortuguês ru_RU???????