Ndihma për të ndaluar - bashkëpunëtorë të avokatëve ndërkombëtarë
 

Ndihma për të paraburgosurit

Ne i mbulojmë të gjitha nevojat e të arrestuarit, familjes së tij dhe të dashurve.

Ndihma për të paraburgosurit, orët e para janë koha më kritike dhe konfuze. Zyra jonë ka burimet e nevojshme për të ndihmuar të arrestuarin brenda 12 orëve të para pas arrestimit.

  • Ndihmë juridike për të ndaluarit në komisariat dhe zyrat e policisë
  • Këshilla juridike për ndalimin
  • Qasje fizike për të arrestuarin
  • Kontaktoni si me të arrestuarin, edhe me të afërmit e tyre dhe të dashurit
  • Intimitet, diskrecion dhe konfidencialitet maksimal
[veprim i plotë_width = »po» përmbajtje_in_grid = »po» lloji = »normal» text_font_weight = »700 ″ show_button =» jo »padding_top =» 10 ″ text_size = »40 ″ padding_bottom =» 10 ″]

Na telefononi tani!

[/ veprim] [veprim full_width = »po» përmbajtje_in_grid = »po» lloji = »normal» text_font_weight = »» show_button = »po» butoni_size = »big_large» butoni_target = »_ bosh» buton_text = »Dërgoni një WhatsApp tani!» button_link = »https://api.whatsapp.com/send?phone=393386222365" background_color = »#ffffff» button_text_color = »#ffffff» button_hover_text_color = »#ffffff» button_background_color = »#09d261» #09d261 "button_hoverground_034_background3_color = 343T09d261_background_

Nëse ju, një anëtar i familjes ose i njohur po mbahet për një krim, ne mund t'ju ndihmojmë.

[/ veprim]

[blockquote text = »Shqetësimi më i madh i të afërmve të një personi të arrestuar së fundmi është kufizimi i kontaktit, shqetësimi për gjendjen e tyre dhe se ata marrin ndihmë të specializuar juridike." show_quote_icon = »po»]
Ndihma për të paraburgosurit

Ndihmë për të ndaluarin në komisariat

Ne mbajmë kontakte midis të prekurve dhe të afërmve dhe të dashurve të tyre

Para një arrestimi, përparësia më e lartë është marrja e ndihmës juridike të specializuar sa më shpejt të jetë e mundur dhe të mbash kontakte me pjesën e jashtme.

 Nëse ju ose një i dashur është arrestuar, ne mund t'ju ndihmojmë.

[icons icon=»fa-briefcase» size=»fa-4x» type=»normal» position=»center» target=»_self» icon_color=»#465175″]

Ndihmë në njësitë policore

Ndihmë për të arrestuarin në të njëjtat njësi policore brenda 12 orëve për të mbuluar të gjitha nevojat e personit të prekur dhe familjes së tij.

[icons icon=»fa-users» size=»fa-4x» type=»normal» position=»center» target=»_self» icon_color=»#465175″]

Këshilla të specializuara

Ne ofrojmë informacion, ndihmë dhe këshilla për të arrestuarin dhe familjen e tij për kohëzgjatjen e tërë procesit.

[icons icon=»fa-eye-slash» size=»fa-4x» type=»normal» position=»center» target=»_self» icon_color=»#465175″]

Intimitet maksimal

Trajtimi i personalizuar dhe privatësia dhe diskrecioni maksimal për të arrestuarin dhe familjen e tij.

Kontaktoni me ne

Na dërgoni pyetjen tuaj duke plotësuar formularin dhe ne do t'i përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur. Për urgjencat mund të na kontaktoni direkt përmes WhatsApp ose të telefononi numrin tonë të telefonit.

5
es_ESEspañol it_ITItaliano en_USEnglish fr_FRFrançais pt_PTPortuguês ru_RU???????