Pastrimi i Parave - Bashkëpunëtorët e Avokatëve Ndërkombëtarë
 

Pastrimi i parave

Pastrimi i parave është vepër penale

Pastrimi i parave nga aktivitetet e paligjshme

Njihet si pastrim parash veprimi i konvertimit ose transmetimit të mallrave që vijnë nga një origjinë e paligjshme, përveç fshehjes së origjinës së tyre dhe fshehjes së këtyre pasurive ose kapitaleve. Rastet në të cilat kapitali ose pasuritë që janë fshehur vijnë nga aktivitete të paligjshme, si trafikimi i drogës, përvetësimi ose shoqata ilegale, konsiderohen si krime të rënduara dhe marrin dënime më të larta.

Aktakuza për pastrim parash mund të vijë nga veprimet e mëposhtme:

Fitoni, konvertoni ose transmetoni pasuritë që vijnë nga realizimi i një krimi.

  • Fsheh veprime për të mbuluar origjinën e paligjshme të kapitalit
  • Ofroni ndihmë njerëzve që kanë kryer këtë krim për të shmangur drejtësinë
  • Fshehni ose mos deklaroni kapital për të shmangur taksat
  • Përdorni kompani fantazmë

Nëse ju, një anëtar i familjes ose i njohur po mbahet për një krim, ne mund t'ju ndihmojmë.

Dënimet për pastrim parash

Në varësi të sasisë së pasurive dhe natyrës së pastrimit të parave, gjobat mund të ndryshojnë. Disa nga dënimet e mundshme për pastrim parash janë:

  • përjashtim
  • burg
  • gjobat

Avokatë ekspertë në krimet e pastrimit të parave

Në Associates të Avokatëve Ndërkombëtarë jemi ekspertë për veprat penale të pastrimit të parave

Ne kemi vënë në dispozicionin tuaj një ekip avokatësh të specializuar në krimet e pastrimit të parave me përvojë të gjerë.
Pastrimi i parave në Itali

Kontaktoni me ne

Na dërgoni pyetjen tuaj duke plotësuar formularin dhe ne do t'i përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur. Për urgjencat mund të na kontaktoni direkt përmes WhatsApp ose të telefononi numrin tonë të telefonit.

5
  • Carlo Di Renzo
5

përmbledhje

Rekomanduar shumë, shërbim i shkëlqyeshëm dhe shumë i azhurnuar.

es_ESEspañol it_ITItaliano en_USEnglish fr_FRFrançais pt_PTPortuguês ru_RU???????