Shoqata e paligjshme - bashkëpunëtorë të avokatëve ndërkombëtarë
 

Shoqata ilegale

Shoqata e kundërligjshme është vepër penale

Grupimi i individëve për qëllime kriminale

Grupimi i individëve për të kryer aktivitete të klasifikuara si të paligjshme nga kodi penal njihet si një shoqatë e paligjshme. Në shumicën e vendeve është e nevojshme që grupi të përbëhet nga të paktën tre persona, përveç në disa ku konsiderohet një shoqatë e paligjshme edhe nëse është dy persona.

Grupimi i personave që përdorin veprimtari të klasifikuar si të paligjshëm në kodin penal për të arritur qëllimet e tyre, edhe nëse ato qëllime janë të ligjshme, si dhe shoqata paramilitare ose që promovojnë urrejtje dhe dhunë konsiderohet gjithashtu i paligjshëm.

[veprim i plotë_width = »po» përmbajtje_in_grid = »po» lloji = »normal» text_font_weight = »700 ″ show_button =» jo »padding_top =» 10 ″ text_size = »40 ″ padding_bottom =» 10 ″]

Na telefononi tani!

[/ veprim] [veprim full_width = »po» përmbajtje_in_grid = »po» lloji = »normal» text_font_weight = »» show_button = »po» butoni_size = »big_large» butoni_target = »_ bosh» buton_text = »Dërgoni një WhatsApp tani!» button_link = »https://api.whatsapp.com/send?phone=393386222365" background_color = »#ffffff» button_text_color = »#ffffff» button_hover_text_color = »#ffffff» button_background_color = »#09d261» #09d261 "button_hoverground_034_background3_color = 343T09d261_background_

Nëse ju, një anëtar i familjes ose i njohur po mbahet për një krim, ne mund t'ju ndihmojmë.

[/ veprim]

Dënimet për shoqërim të paligjshëm

Dënimet për shoqëri të paligjshme mund të ndryshojnë në varësi të veprimtarisë kriminale, pozitës në organizatë dhe vendit në të cilin ndodh krimi dhe ndalimit.

Disa nga dënimet e mundshme për shoqëri të paligjshme janë:

  • përjashtim
  • Burg nga 12 deri në 36 muaj
  • gjobë
  • Shërbimet publike

Avokatë ekspertë në krimet e shoqërimit të paligjshëm

Në bashkëpunëtorët e avokatëve ndërkombëtarë ne jemi ekspertë për veprat penale të shoqërimit të paligjshëm

[blockquote text=»Ponemos a su disposición un equipo de abogados especializados en asociación ilícita con una ámplia experiencia en este tipo de delitos penales.» show_quote_icon=»yes»]
Shoqata Ilicite

Kontaktoni me ne

Na dërgoni pyetjen tuaj duke plotësuar formularin dhe ne do t'i përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur. Për urgjencat mund të na kontaktoni direkt përmes WhatsApp ose të telefononi numrin tonë të telefonit.

5
  • Marco Belli
  • Albertino Ambrocio
5

përmbledhje

Firma juridike Tirelli dhe Partners është firma më e mirë juridike në Itali që mund të përfaqësojë para çdo lloj shoqërie të paligjshme në të cilën jeni përfshirë.

es_ESEspañol it_ITItaliano en_USEnglish fr_FRFrançais pt_PTPortuguês ru_RU???????