Krimet kriminale - bashkëpunëtorë të avokatëve ndërkombëtarë
 

Krimet kriminale

Në bashkëpunëtorët e avokatëve ndërkombëtarë jemi ekspertë të Krimeve Penale.

Veprat penale janë ato që janë subjekt i gjobave, izolimit, skualifikimit ose vdekjes.

Një vepër penale është ajo që përfshihet në kodin penal dhe konsiderohet e paligjshme, pavarësisht nëse ka pasur ndonjë qëllim për ta kryer atë. Veprat penale mund të rezultojnë me gjobë, burgosje ose ekzekutim në varësi të vendit dhe aktit të kryer, dhe gjithashtu mund të jetë e mundur kompensimi i viktimës.

Nëse ju, një anëtar i familjes ose i njohur po mbahet për një krim, ne mund t'ju ndihmojmë.

Ne jemi ekspertë për të drejtat penale

Në rast se ka ndodhur një krim, është e nevojshme që nga fillimi të merret vëmendje e specializuar për shkak të kompleksitetit të procesit. Avokatët e bashkëpunëtorëve të avokatëve ndërkombëtarë janë specialistë të së drejtës penale, ne kemi një përvojë të gjerë me krime të tilla si:

Shoqata Ilicite

Shoqata ilegale

Grupimi i individëve për të kryer aktivitete të klasifikuara si të paligjshme nga kodi penal njihet si një shoqatë e paligjshme ...

pastrimi i parave

Pastrimi i parave

Shtë i njohur si pastrim parash veprimi i konvertimit ose transmetimit të mallrave që vijnë nga një origjinë e paligjshme, përveç fshehjes së saj…

Shëndeti Publik

Shëndeti Publik

Krimet kundër shëndetit publik janë ato që kanë të bëjnë me substancat që konsiderohen të paligjshme në një vend të caktuar si ilaçe ...

Mashtrimi i taksave

Mashtrimi i taksave

Mashtrimi tatimor ose krimi fiskal është ai në të cilin bëhen përpjekje për të mashtruar Thesarin Publik për një shumë më të madhe se ajo e vendosur me ligjin e vendit në të cilin ndodh krimi ...

Mbajtja e paligjshme e armëve

Mbajtja e paligjshme e armëve

Situata në të cilën armët konsiderohen të paligjshme në një vend të caktuar, armët ushtarake, biologjike, mjetet eksplozive ose armët konsiderohen armëmbajtje pa leje ...

Trafiku i drogës

Trafikimi i drogës

Trafikimi i drogës është një vepër penale që gjendet në krime kundër shëndetit publik. Trafikimi i drogës konsiderohet prodhimi i drogave narkotike, shpërndarja e drogave narkotike ...

Kontaktoni me ne

Na dërgoni pyetjen tuaj duke plotësuar formularin dhe ne do t'i përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur. Për urgjencat mund të na kontaktoni direkt përmes WhatsApp ose të telefononi numrin tonë të telefonit.

5
es_ESEspañol it_ITItaliano en_USEnglish fr_FRFrançais pt_PTPortuguês ru_RU???????